Gastro & Inovace

Zajímavosti a novinky ze světa technologií pro profesionální gastronomii

Přejít k obsahu
Menu

Jak dělají HACCP v Angusfarm Soběsuky

od Gastro - InovaceZveřejněno dne21. 6. 202121. 6. 2021

Publikoval Gastro - Inovace

Zobrazit všechny příspěvky od Gastro - Inovace

Navigace pro příspěvek

Předchozí Otevřená nebo tlaková fritéza?
Další Když se gril čistí – vysavačem

NAVŠTIVTE PIZZA LABORATOŘ PRO PROFESIONÁLY V JESENÍKU

SYNERGY Grill – novinka v Česku

https://youtu.be/sXmrAEXof0s

Zbavte se VŠECH starostí s HACCP

STÁHNĚTE SI ZAJÍMAVÝ E-BOOK O PRŮMYSLOVÉM MYTÍ V GASTRONOMII

NOVINKA! ŘEŠENÍ PRO VELKÉ UMÝVÁRNY

https://www.youtube.com/watch?v=2xtAVU3V97o&t=236s

Sponzoři našeho webu

© Copyright 2021 – Gastro & Inovace

Cambium Theme od BestBlogThemes ⋅ Poháněno WordPress